Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

maandag 17 april 2017

Amy Vintage Vehicles kaart

Even een kaartje tussendoor,

Deze had ik nog liggen voor de opname dus even laten zien, ben nu met de Moving Madness van Yvonne bezig wat weer heel anders is maar ook heel leuk.

Had onderlaatst heel fijn spul besteld zodat je de kleine uit gestanste dingen niet meer hoeft te plakken, gemak dient immers de mens toch haha.

Dubbelzijdig tape

 Je plakt dit heel handig op je papier, plaatst dit op je stans, doet alles door de machine en je hoeft er alleen maar de transfer laag er af te halen en het is klaar om gemakkelijk op te plakken.

Klik op bovenstaande link en kijk waar jou hobbywinkelier het kan bestellen en is niet duur en in 3 verschillende maten.

Groetjes Jacqueline6 opmerkingen:

 1. Schitterende kaart Jacqueline! Die tape is handig,die zal ik ook eens gaan bestellen,dank voor de tip!
  Lieve freubelgroetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een gave, stoere mannenkaart. Fijn dat je lekker op je gemakje film hebt kunnen kijken. Wat een mooi pakket kun je weer winnen met de nieuwe challenge.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stoere mannenkaart!
  Hoe gaat het nu met je?
  Die tape ga ik onthouden. Lijkt me super makkelijk.Bedankt voor je tip.
  Groetjes Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel allemaal voor de live reacties, het gaat gelukkig wat beter, de moeheid daar baal ik wel eens van maar tja daar is mee te leven en nu weer opknappen voor over 6weken want dan is de ketamine weer aan de beurt,Als dat werkt heb ik daar wel steeds 3 maanden baat bij.Heb gelukkig mijn hobby dus verveel me niet en het mooie weer daar geniet ik ook steeds van.
  -xx- Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...